Löparkläder

Vad är egentligen de bästa löparkläderna? Det är en fråga många ställer sig. För det första kan man ju springa i vilka kläder som helst, men det är ofta en fördel med en viss typ av kläder. Här tänkte vi kort gå igenom olika alternativ samt så välkomnar vi era åsikter!

Byxor

löparkläder

Löpartights är kanske det allra mest populära och det är även väldigt bra att ha när man springer. De sitter bra och är inte i vägen. Men vanligt träningsbyxor är också ganska populära och fungerar bra.

När det är varmare föredrar de flesta så klart shorts eller korta tights. När det kommer till shorts brukar det vara en kortare variant som är mest populär. De längre shortsen ser man oftare på gymmen eller stranden.

Löparjacka

En löparjacka är en tunnare jacka som lämpar sig för just löpning. Det finns de som är vattentäta och vattenavvisande. Ofta finns det även reflexer på löparjackor så du syns i mörkret.

Skor

Det kanske allra viktigaste när det kommer till löparkläder är såklart skorna. Löparskor är en hel vetenskap nästan och vi kommer gå in i mer detalj på det i ett annat inlägg.

Vad tycker du är det allra bästa att springa i? Vilka är just dina favorit-löparkläder? Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *